Over Noscere

Noscere is het Latijnse woord voor leren en voor onderscheiden. Onderscheidend leren is wat Noscere Training & Advies mogelijk maakt. Noscere bied communicatie- en teamontwikkelingstrainingen aan voor het bedrijfsleven, het onderwijs en de gezondheidssector. Daarnaast kunt u voor provocatieve coaching bij Noscere terecht.

Het is mogelijk om je op vele manieren te onderscheiden en één daarvan is eenvoud, less is more. Door de pragmatische en recht door zee aanpak maakt Noscere het mogelijk u en uw organisatie te ondersteunen bij het opleiden en ontwikkelen van uw grootste goed, de mensen binnen uw organisatie.

Het leren gebeurd door nieuwe ervaringen en kennis te koppelen aan de reeds bestaande ervaringen en kennis. Belangrijk hierbij is dat de trainingsstof een weerspiegeling moet zijn van de authentieke situatie. Door veelvuldig gebruik te maken van voorbeelden vanuit uw eigen praktijk zal het voor u en uw medewerkers herkenbaar zijn. Ook voor de opbouw van de trainingen geldt eenvoud. Geen moeilijke theorieën en ingewikkelde oefeningen, de focus richt zich op kennis en vaardigheden die gelijk na de training zijn toe te passen.

Door middel van maatwerk en niet het standaardpakket van de plank af te halen ontwikkelt Noscere samen met u de trainingen en workshops tot een actief en interactief geheel.

Noscere Training & Advies is aangesloten bij de NVO2, de beroepsvereniging van HRD-professionals in ontwikkelen en opleiden. Tevens sta ik geregistreerd als provocatief coach bij het Instituut voor Eclectische Psychologie en als vertrouwenspersoon bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen.

 

 

Copyright © 2018, Noscere Training & Advies.
Site door Elissen.com Websolutions