Over Mark Lentink

Mijn naam is Mark Lentink (1977), eigenaar en oprichter van Noscere Training & Advies. Na mijn studie Sociaal Pedagogisch Werk in Arnhem ben ik verhuisd van Brummen naar Amsterdam om daar aan de Hogeschool Inholland Pedagogiek te gaan studeren, welke ik in 2004 heb afgerond. Gelijktijdig ben ik gaan werken bij AMC de Meren in de forensische en intensieve psychiatrie als senior sociotherapeut/ gedragstrainer. Naast het begeleiden en behandelen van psychiatrische patiënten met een justitiële maatregel verzorgde en ontwikkelde ik diverse trainingen, zoals omgaan met agressie en sociale vaardigheden voor zowel verpleegkundige teams als cliënten. In 2006 heb ik de docentenopleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Vanaf dat moment heb ik het werken in de psychiatrie gecombineerd met een baan als docent SPH aan de Hogeschool van Amsterdam en bij een ROC in Zaandam.

Na 8 jaar in Amsterdam te hebben gewoond en gewerkt kroop het bloed waar het niet gaan kon en ben ik terug gegaan naar Brummen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging koos ik voor het bedrijfsleven. Hier heb ik drie jaar lang als adviseur gewerkt in de Gezondheidszorg en de sector Openbare orde en Veiligheid. Inmiddels was ik gestart met de masteropleiding “Onderwijswetenschappen” aan de Open Universiteit, welke ik momenteel nog volg. Deze studie combineer ik met vakken uit de faculteit Psychologie, zoals Arbeids- en organisatiepsychologie en Sociale Psychologie. Naast het volgen van mijn masteropleiding heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd met betrekking tot de Transactionele Analyse, NLP, Interculturele Communicatie, Provocatief Coachen en Oplossingsgericht Coachen en Managen. Daarnaast bezit ik een uitgebreid netwerk van ervaren adviseurs, trainers en coaches binnen de gezondheidszorg, justitie, het onderwijs en het bedrijfsleven. Samenwerking en uitwisseling van kennis en diensten vinden voortdurend plaats.

Momenteel ben ik werkzaam als docent Omgangskunde, studieloopbaanbegeleider en vertrouwenspersoon bij het ROC Rijn IJssel in Arnhem. Daarnaast ben ik als freelance docent/ trainer verbonden aan diverse opleidingsinstituten, zoals de Hogeschool van Amsterdam en de Hogeschool Windesheim.

Naast mijn werkzaamheden op het gebied van opleiding, training en ontwikkeling ben ik ook echtgenoot en vader. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen.

Copyright © 2018, Noscere Training & Advies.
Site door Elissen.com Websolutions